Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

55 випуск слухачів навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ

19-04-2014

У період з 20 березня до 17 квітня в навчально-науковому інституті заочного навчання Національної академії внутрішніх справ проходила державна атестація слухачів інституту, які здійснювали навчання на факультетах підготовки працівників органів внутрішніх справ та спеціалістів-правознавців, а також у 12 регіональних відділеннях інституту.

За результатами державних екзаменів, спільного рішення Вченої ради та державних екзаменаційних комісій 16 та 17 квітня 2014 року були проведені урочисті збори з нагоди 55 випуску слухачів інституту та вручено, вперше в Україні, дипломи спеціаліста та бакалавра нового зразку.

За доброю традицією, що склалася в академії, під час урочистих подій було покладено квіти до пам’ятника співробітникам органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

З вітальним словом до випускників звернувся проректор Національної академії по службі Валерій Сокуренко, який відзначив належний рівень знань і вмінь, які отримали випускники, поєднуючи навчання з виконанням своїх службових обов’язків та побажав успішно реалізувати здобуті в академії за роки навчання навички і вміння для кар’єрного зросту та утвердження в якості високофахових правознавців, а також висловив переконання, що більшість із них зможуть продовжити навчання в магістратурі та аспірантурі академії. А оскільки випуск відбувся в переддень Пасхальних свят, Валерій Васильович висловив щирі привітання всім присутнім з цієї нагоди.

Начальник навчально-наукового інституту заочного навчання Юрій Опалинський підкреслив, що нині в Україні відбувається перебудова всієї системи органів державної влади, наповнення її новим змістом. Професія юриста має має важливу особливість – постійно вчитися, вдосконалюватись, підвищувати свій професійний рівень.

Начальник кафедри теорії держави та права Національної академії, доктор юридичних наук, професор Станіслав Гусарев зауважив, що вміння орієнтуватися в законах, які з стрімким розвитком суспільства змінюються і удосконалюються, застосовувати їх на практиці і цим самим приносити користь як кожному окремому громадянину, так і державі в цілому – це Ваше професійне завдання. Будьте завжди чесними та принциповими. Це запорука успіху і перемоги!

Керівництво ННІЗН 

 
X
X