Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

Атестація здобувачів ступеня вищої освіти магістра в ННІЗДН НАВС

06-05-2020

Атестація здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальностями «Право», «Психологія», «Публічне управління та адміністрування» навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ буде проходити в період з 19 до 29 травня 2020 року.

На виконання листа МОН України від 27.03.2020 № 1/9-178 щодо завершення 2019/2020 навчального року в частині виконання закладами освіти освітніх програм шляхом організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання, а також рішення Вченої ради НАВС від 09.04.2020 (протокол № 7) атестацію буде проведено дистанційно (у форматі відеоконференції).

Атестація здобувачів ступеня вищої освіти магістра в ННІЗДН НАВС

Згідно з навчальним планом для здобуття ступеня вищої освіти магістра, здобувачі складають комплексний екзамен за спеціальністю відповідно до затвердженого розкладу (1 день). Здобувач може бути допущений до складання екзамену тільки в разі повної оплати за навчання та відсутності академічної заборгованості(оплату необхідно здійснити не пізніше ніж за 10 днів до початку атестації).

Для ознайомлення з порядком оцінювання результатів дистанційного навчання здобувачів вищої освіти в період обмежувальних протиепідемічних заходів у Національній академії внутрішніх справ слід перейти за посиланням: https://www.naiau.kiev.ua/alert-right/novi-rahunki.pdf.

Матеріали для підготовки до атестації розміщено у вкладці «Випускникам – Магістри» (для студентів, яких переведено з ІКВС, – окрема папка «ІКВС») за посиланням: https://nnizdn.naiau.kiev.ua/vipusknikam/.

Налаштування для складання державної атестації за допомогою відеоконференції в дистанційному форматі для здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ

1. Кожному здобувачеві вищої освіти для участі у відеоконференції необхідно мати смартфон або ноутбук з відеокамерою та програмне забезпечення (клієнт) ZOOM Cloud Meetings.

2. Для ноутбуків з операційною системою Windows 7/10 слід завантажити програму за посиланням https://zoom.us/support/download; для смартфона – додаток ZOOM Cloud Meetings з Google Play (для апаратів з Android) або App Store (для апаратів з iOS).

3. Після встановлення цього додатка для підключення до відеоконференції додаткова реєстрація НЕ ПОТРІБНА.

4. Відповідно до складу груп секретарі долучать Вас до viber-груп для своєчасного інформування, тому необхідно надати методистам, завідувачам відділень актуальний номер телефону.

5. Відповідно до розкладу роботи екзаменаційних комісій та почергово за списком групи кожному здобувачеві надходитиме повідомлення з посиланням, за яким він буде перенаправлений для підключення до бесіди. Пристрій слід розташувати так, щоб було добре видно та чути, перевірити роботу відео- та аудіозв’язку. Необхідно пред’явити документ, що посвідчує особу (з фото), для ідентифікації.

6. Здобувачів, які не виявили бажання складати атестацію в режимі онлайн, визначають такими, що не з’явилися на атестацію, про що проставляють помітку в Акті, яку потім переносять у протокол засідання екзаменаційної комісії. Перескладання відбувається відповідно до Положення про екзаменаційну комісію в НАВС.

Наприклад: екзамен проходить 20.05.2020 о 12.00, підключено перші пʼять номерів студентів за списком групи. Студенти, називаючи номер, обирають екзаменаційні білети. На підготовку відводиться 15 хв, потім починає відповідати студент номер 1, якого після закінчення відповіді адміністратор переведе в зал очікування. Наступний за списком студент номер 6 буде поінформований секретарем комісії про необхідність підключення смс-повідомленням із посиланням, за яким необхідно перейти. І так усі почергово. Після закінчення всім студентам групи надійде повідомлення про підключення для оголошення результатів роботи екзаменаційної комісії.

 

Навчально-науковий інститут заочного
та дистанційного навчання НАВС

 
X
X