Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

День відкритих дверей

25-02-2015

21 лютого 2015 року у НКП м. Івано-Франківськ спільно з Прикарпатським факультетом НАВС було проведено День відкритих дверей.

День відкритих дверей

На проведення вказаного заходу що проходив на території Прикарпатського факультету прибуло більше як 270 чоловік цивільної молоді та працівників ОВС, які виявили бажання ознайомитися з умовами вступу та навчання.

День відкритих дверей

З числа запрошених у заході взяли участь: керівництво УМВС України в Івано-Франківській області начолі з начальником УМВС полковником міліції Семенишиним О.М., заступник директора департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю ОДА Артим В.І., заступник по роботі з персоналом пенітенціарної служби в області Репецький, начальник інституту підвищення кваліфікації Нагорняк М.М., колишній випускник школи міліції – голова ради ветеранів УМВС України в області, заслужений артист України Коваленко В.О, директори шкіл та навчальних закладів міста, представники засобів масової інформації, ветерани навчального закладу.

День відкритих дверей

Перед гостями з промовою виступили: начальник Прикарпатського факультету НАВС полковник міліції Вовк В.М., завідувач НКП м. Івано-Франківськ ННІЗН НАВС Питльований П.М.,начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Семенишин О.М., голова ради ветеранів УМВС України в області Коваленко В.О.

День відкритих дверей

Гостей зустрічали під звуки оркестру курсантів Прикарпатського факультету, відбулися показові виступи курсантів оволодіння ними прийомів рукопашного бою. Родзинкою заходу був виступ капели бандуристів муніципального Центру дозвілля та пісня у виконанні заслуженого артиста України Коваленка В.О. На території Прикарпатського факультету гості мали змогу ознайомитися з виставкою навчальної літератури, навчальною та матеріальною базою закладу, експонатами виставки зброї та показовими виступами кінологів кінологічної служби внутрішніх військ в/ч 1241.

День відкритих дверей

День відкритих дверей

День відкритих дверей

День відкритих дверей

День відкритих дверей

НКП м. Івано-Франківськ ННІЗН НАВС

 
X
X