Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

Графік проведення онлайн-консультацій підготовки до атестації магістрів ННІЗДН

06-05-2020

Лекція проводитиметься з метою визначення основних питань навчальної дисципліни та проблем курсу, його особливостей і труднощів. Поданий узагальнений матеріал сприятиме формуванню системи знань за вказаною дисципліною.

Для підключення до участі у онлайн-консультації на смартфонах (ноутбуках) здобувачів необхідно встановити програмне забезпечення ZOOM.

У viber-групах курсу в день проведення консультації буде надіслано автоматичний ідентифікатор бесіди, за яким відбудеться підключення.

07 травня 2020 року о 10 год. 00 хв. кафедрою кримінального процесу Національної академії внутрішніх справ буде проведена лекція-консультація до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право», (кримінально-правова спеціалізація) з навчальних дисциплін «Сучасні аспекти кримінального права і процесу», «Кримінально-правове доказування».

08 травня 2020 року о 10 год. 00 хв. кафедрою цивільного права та процесу Національної академії внутрішніх справ буде проведена лекція-консультація до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право», (цивільно-правова спеціалізація) з навчальних дисципліни «Сучасні аспекти цивільного права і процесу», «Сучасні аспекти цивільно-правової відповідальності».

12 травня 2020 року о 10 год. 00 хв. кафедрою фінансового права та фіскального адміністрування Національної академії внутрішніх справ буде проведена лекція-консультація до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право», (господарсько-правова спеціалізація) з навчальних дисципліни «Сучасні аспекти господарського права і процесу», «Конкурентне право».

13 травня 2020 року о 10 год. 00 хв. кафедрою кримінології та кримінально-виконавчого права Національної академії внутрішніх справ буде проведена лекція-консультація до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право», (ІКВС) з навчальних дисципліни «Актуальні проблеми кримінально-виконавчого права та правозастосовної діяльності», «Актуальні проблеми діяльності органу пробації», «Актуальні проблеми управління органами та установами виконання покарань».

14 травня 2020 року о 10 год. 00 хв. кафедрою конституційного та міжнародного права Національної академії внутрішніх справ буде проведена лекція-консультація до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право», (публічно-правова спеціалізація) з навчальної дисципліни «Міжнародне публічне право».

Відео-лекція з навчальної дисципліни «Сучасні аспекти адміністративного права та процесу» розміщена в матеріалах для підготовки на сайті інституту за посиланням https://nnizdn.naiau.kiev.ua/vipusknikam/

Відео-лекція-консультація до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» , з навчальних дисциплін «Публічне адміністрування», «Електронне адміністрування в публічному адмініструванні» будуть розміщені в матеріалах для підготовки на сайті інституту за посиланням https://nnizdn.naiau.kiev.ua/vipusknikam/

Матеріали до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Психологія» за спеціалізацією «Психолог в закладах освіти» з навчальних дисциплін «Психологія та педагогіка вищої школи», «Психологічний супровід професійної діяльності в закладах освіти» та спеціалізацією «Психолог в організаціях та на виробництві» з навчальних дисциплін «Економічна психологія», «Психологія організацій», «Психологічний супровід в організаціях та на виробництві» будуть розміщені в матеріалах для підготовки на сайті інституту за посиланням https://nnizdn.naiau.kiev.ua/vipusknikam/

Матеріали до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Психологія» (ІКВС) , з навчальних дисциплін «Психологія організацій», «Психологічний супровід професійної діяльності в організаціях та на виробництві», «Теоретико-методологічні проблеми юридичної психології» будуть розміщені в матеріалах для підготовки на сайті інституту за посиланням https://nnizdn.naiau.kiev.ua/vipusknikam/

Матеріали до атестації для здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Психологія» (за окремим договором), з навчальних дисциплін «Сучасні проблеми психологічного забезпечення в органах Національної поліції», «Психологія іміджу та толерантної поведінки і діяльності працівників Національної поліції » будуть розміщені в матеріалах для підготовки на сайті інституту за посиланням https://nnizdn.naiau.kiev.ua/vipusknikam/

 
X
X