Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

Стан і перспективи розвитку юридичної освіти в умовах європейської інтеграції України

22-04-2021

Стан і перспективи розвитку юридичної освіти в умовах європейської інтеграції України

За такою назвою 22 квітня в навчально-науковому інституті заочного та дистанційного навчання НАВС відбулася підсумкова науково-теоретична конференція, присвячена 100-річчю Національної академії внутрішніх справ і 65-річчю з дня створення інституту.

Стан і перспективи розвитку юридичної освіти  в умовах європейської інтеграції України

Співорганізаторами наукового заходу стали Національна академія внутрішніх справ і Київський регіональний центр Національної академії правових наук України.

За дорученням ректорату конференцію відкрив проректор академії, доктор юридичних наук, професор полковник поліції Сергій Чернявський. Він привітав учасників з початком наукового заходу й засвідчив актуальність теми конференції, наголосивши на дискусійних питаннях Концепції розвитку юридичної освіти в Україні, зокрема стосовно надчутливої сфери підготовки правників у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

Стан і перспективи розвитку юридичної освіти  в умовах європейської інтеграції України

До заходу долучилися в.о. завідувача відділу забезпечення інтеграції академічної та університетської правової науки та розвитку юридичної освіти КРЦ НАПрН України, кандидат юридичних наук, доцентМихайло Хоменко; професор кафедри цивільного права та процесу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, доцент Лариса Красицька; в.о. провідного наукового співробітника відділу забезпечення інтеграції академічної та університетської правової науки та розвитку юридичної освіти Київського регіонального центру НАПрН України, доктор юридичних наук, професор Олена Костюченко; завідувач кафедри конституційного права та прав людини НАВС, доктор юридичних наук, професор підполковник поліції Богдан Калиновський; завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін НАВС, кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Валентина Мироненко та інші знані фахівці.

Стан і перспективи розвитку юридичної освіти  в умовах європейської інтеграції України

За результатами обговорень та обміну думками ухвалено рекомендації стосовно підвищення якості підготовки персоналу в ЗВО МВС, а також запровадження інноваційних засобів навчання в умовах дистанційної освіти.

Наприкінці конференції директор ННІЗДН НАВС Іван Мотиль подякував учасникам і гостям наукового заходу й побажав усім успіхів та натхнення для подальших наукових звершень.

 

 

Навчально-науковий інститут заочного
та дистанційного навчання,
відділ організації наукової діяльності
та захисту прав інтелектуальної власності НАВС

 
X
X