Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

Робоча зустріч ректора з бакалаврами та магістрами

05-02-2018

Третього лютого в актовій залі Національної академії внутрішніх справ ректор вишу Володимир Чернєй та перший проректор Станіслав Гусарєв зустрілись зі здобувачами ступенів вищої освіти бакалавра й магістра за спеціальностями «Право» та «Психологія».

Робоча зустріч ректора з бакалаврами та магістрами Фото 1

Під час заходу розглядались найбільш актуальні питання, зокрема щодо запровадження в академії змішаної форми навчання, згідно з якою в освітньому процесі передбачено використання елементів дистанційного навчання та електронного депозитарію. Також у НАВС затверджено процедуру ліквідації академічної заборгованості шляхом комп’ютерного тестування (у разі відсутності об’єктивних обставин, що унеможливлюють прибуття здобувача за адресою м. Київ, пл. Солом’янська, 1). Акцентовано увагу на необхідності дотримання навчальної дисципліни під час сесії, це стосується систематичного відвідування занять, носіння форменого одягу та загальних правил поведінки в навчальному закладі.

Робоча зустріч ректора з бакалаврами та магістрами Фото 2

Звертаючись до присутніх, ректор зазначив: «Ваше майбутнє залежить лише від вас, адже колективом академії створені всі умови для отримання високоякісної освіти, головне – сумління, наполегливість та постійна робота над собою. Тож бажаю вам у цьому беззаперечних перемог, наснаги та жаги до знань».

Робоча зустріч ректора з бакалаврами та магістрами Фото 3

Для кожного здобувача сесія – це перевірка набутих знань, тож подібні мотиваційні зустрічі з керівництвом піднімають у них дослідницький дух. Зичимо майбутнім бакалаврам та магістрам не розгубити його та досягти високих результатів у навчанні.

Ганна Вербило,
відділення комунікації

 
X
X