Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ЗАОЧНОГО ТА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ.

02-11-2021

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні та встановленням у м. Києві «червоного» рівня епідемічної небезпеки, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби (Covid-19) та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2», Протоколу постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.10.2021 № 68, Наказу Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації від 29.10.2021 № 166 інформуємо Вас, що з 01 листопада 2021 року до особливого розпорядження в ННІЗДН НАВС запроваджується організація освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання (відеоконференції Zoom).

Налаштування проведення навчально-екзаменаційної сесії за допомогою відео конференції у дистанційному форматі для здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ.

1. Кожному здобувачу вищої освіти для забезпечення відеоконференції необхідно мати доступ до смартфона або ноутбука з відеокамерою та програмне забезпечення (клієнт) ZOOM Cloud Meetings.

2. Для ноутбуків під керуванням операційної системи Windows 7/10 необхідно завантажити програму за посиланням https://zoom.us/support/download. Для смартфона необхідно завантажити додаток ZOOM Cloud Meetings з Google Play (для апаратів під керуванням Android) або з App Store (для апаратів під керуванням iOS).

3. Після встановлення цього Додатку для підключення до відеоконференції додаткова реєстрація НЕ ПОТРІБНА.

4. Відповідно до розкладу занять під час навчально-екзаменаційної сесії у створену методистом/начальником курсу Viber групу буде надходити повідомлення з посиланням, за яким він буде перенаправлений для підключення до бесіди. Розташуйте пристрій так, щоб вас було добре видно і чути, перевірте роботу відео та аудіо зв’язку. При собі мати документ, що посвідчує особу (з фото) для ідентифікації.

5. Здобувачі, які не виявили бажання підключитися в режимі on-line і бути присутніми на заняттях, визначаються як такі, що не з’явилися на заняття, про що проставляється відмітка в журналі успішності. Перескладання відбувається відповідно до Положення про організацію освітнього процесу в Національній академії внутрішніх справ.

 Терміни проведення навчально-екзаменаційних сесій в дистанційному режимі розміщені на сайті ННІЗДН НАВС (за посиланням: https://nnizdn.naiau.kiev.ua/osvitnii-proces/).

 Для здобувачів, що навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб (на умовах окремого договору), до початку навчальних занять обов’язково внести оплату за освітні послуги відповідно до договору. У іншому випадку здобувач вищої освіти не буде допущений до складання навчально-екзаменаційної сесії.

У разі наявності академічної заборгованості за результатами навчально-екзаменаційної сесії здобувач звертається із заявою/рапортом до методиста/начальника курсу про можливість її ліквідації після закінчення навчально-екзаменаційної сесії.

 
X
X