Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
+ 38 (044) 246 94 91
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 17

Вітаємо майбутніх магістрів із зарахуванням до НАВС

28-07-2019

Відбулося зарахування до Національної академії внутрішніх справ 150 здобувачів вищої освіти магістра заочної форми навчання за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» (державне замовлення, термін навчання два роки).

28 липня на території центрального корпусу НАВС (пл. Солом'янська, 1) для зачитання наказу про зарахування на навчання зібралися поліцейські, які мають вищу освіту ступеня бакалавра чи магістра неюридичного фахового спрямування та прийняли рішення отримати під час навчання в академії ступінь магістра за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

Керівництво НАВС було представлено в особі проректора полковника поліції Руслана Сербина. Наказ зачитав заступник директора навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання з координації роботи регіональних відділень підполковник поліції Володимир Павловський.

Вітаємо майбутніх магістрів із зарахуванням до НАВС

Вітаємо майбутніх магістрів із зарахуванням до НАВС

Також присутнім було доведено корисну інформацію щодо умов та організації навчання в академії, екзаменаційних сесій та необхідності свідомого й відповідального ставлення до освітнього процесу.

Вітаємо майбутніх магістрів із зарахуванням до НАВС

Навчально-науковий інститут
заочного та дистанційного навчання НАВС

 
X
X